Három különböző miért, egy válasz.

Három különböző, de egyáltalán nem egyedi probléma, melyre ugyanaz volt a megoldás. És hogy mégis mi?

A teljes étrend alapjaiban való megváltoztatása, az eddig kedvencekre való alternatívák megtalálásával.

Ódzkodunk az „egészséges életmód” szóösszetételtől, hiszen ma már a csapból is ez folyik, és könnyen ráhúzzák mindenre ezt a jelzőt, azonban a maga letisztult, egyszerű nemében mégiscsak szívből mondjuk ki ezt a szót, hiszen nekünk is ez segített anno.

Hármunk különböző története egy közös álom megvalósításához vezetett: egy olyan online piactér létrehozásához, amelyen keresztül a mindennapi egészséges, minőségi alapanyagok beszerzése gyerekjáték. Gondosan összeválogattuk azokat a finom és ízletes, ugyanakkor mindenmentes, egészséges élelmiszereket, amelyek akár egy kezdő, akár egy haladó életmódváltó konyhájában szükségesek. Célunk az volt, hogy megbízható forrásból, magyar termelők kezei közül kikerült termékeket szállítsunk egészen az asztalokig.

A fentiek mellett zászlónkra tűztük azt is, hogy tapasztalatainkat és tudásunkat átadjuk mindazoknak, akik még kezdők (önszántukból vagy orvosi utasításra) az életmódváltás terén, bizonytalanok a fogyasztható élelmiszerek listáját illetően, nem szeretnének lemondani a jó ízű ételekről, vagy szimplán csak érdeklődnek az egészséges étkezés alapjai iránt; ezért az online kosarak mellett lehetőség van online vagy személyes tanácsadást, étrendírást is rendelni tőlünk.

Legyen az ételintolerancia, betegség, fogyókúra, vagy a feldolgozott élelmiszerek tudatos kerülése, a megoldás minden esetben ugyanaz: vissza a gyökerekhez.

Nem hiszünk diétákban, csodakapszulákban, vonzó külsőt ígérő kezelésekben.

Hiszünk viszont a csodálatos emberi testben, amely képes visszafordulni reménytelennek tűnő állapotokból, de legalábbis nagymértékben regenerálni önmagát.

A saját sikertörténetedért azonban komoly változtatások mellett kell hosszan kitartani.

Mi ehhez szeretnénk megadni a tőlünk telhető legtöbb segítséget!”