Workshop

Előre meghirdetett eseményeinken 10-12 fő részére tartunk előadásokat az egészséges életmód különféle témáiról, de olykor főzésre és egyéb alkotó tevékenységre is invitálunk titeket a Stúdiónkba.

Lejjebb tekerve találod a workshopok témáit, időpontjait, és ha megtetszett valamelyik, nyomj a “Jelentkezés” gombra!

A workshop alkalmakhoz tekerj lejjebb!

Növényi alapú, mindenmentes “Meal Prepping”, különleges étel elōkészítō módszertan a gördülékenyebb mindennapokért

14.990 Ft // 2020. Március 03. // 17:00-19:30

Ha eleged van a hosszú órákon át tartó fōzōcskézésbōl, a konyha napi szintū takarításából, akár a mindennapok során elōforduló étel hajtóvadászatból, a “bekapok valamit, mert épp erre van alkalmam” helyzetekbōl, akkor itt a helyed, hogy megmutathassuk neked, miként tudsz változtatni!

Egy igazán különleges, Amerikából hozott étel elōkészítō módszert sajátíthatsz el, mely által rengeteg idōt-energiát, pénzt spórolhatsz, valamint garantáltan elérheted az egészségeddel kapcsolatos céljaid, kilépvén az “étel hajtóvadászat” limbóból. 

Az est folyamán elsajátíthatod a “meal prepping” módszertanát, új ötletekkel, receptekkel gazdagodhatsz, valamint megtapasztalhatod gyakorlatban, hogy 120 percben lehetséges 3-5 napi, napi ötszöri, igazán finom, egészséges, változatos ételt elkészíteni!

Az elkészített finomságokat együtt elfogyasztjuk, valamint az est végén megajándékozunk egy heti minta receptúrával, módszertannal!

A növényi alapú táplálkozás módszertana, avagy hogy csináljuk jobban. Fókuszban a fehérje bevitel Workshop

14.990 Ft // 2020. Március 17. // 17:00-19:30

Ha te is úgy érzed, hogy kevesebb állati eredetū ételt fogyasztanál, vagy akár el is hagynád azokat teljesen, de nem vagy biztos abban, hogy miként fogj hozzá, esetleg már így táplálkozol egy ideje, de kifogytál az ötletekbōl, akkor itt a helyed! Megmutatjuk neked, hogy van élet a húson túl! Megosztjuk veled a mindenmentes növényi alapú táplálkozás irányelveit, pozitív élettani hatásait a szervezetre nézve, valamint interaktív módon átbeszéljük a tényeket-tévhiteket a fehérje bevitellel kapcsolatban.

Az est folyamán az elméleti résszel egyidōben elkészítjük a kedvenc mindenmentes, magas fehérje tartalmú növényi alapú ételeinket, melyeket együtt nagy örömmel el is fogyasztunk. Az est végén meglepetés ajándékkal jutalmazunk, hogy az élményt haza vihessétek és részesíthessétek abban szeretteiteket is! 

Hozzátáplálás másképp, azaz a 6 hónapostòl 1,5 éves korú gyermekek növényi alapú táplálása

14.990 Ft // 2020. Március 31. // 17:00-19:30

Amennyiben édesanya vagy, vagy hamarosan édesanyává válsz és számodra fontos, hogy a lehetō legjobb, saját készítésū ételekkel tápláld a gyermeked a korának megfelelōen, akkor itt a helyed! Ezen a workshopon elsajátíthatod a legtisztább, növényi alapú, mindenmentes, saját készítésū bébi ételek elkészítési-tárolási módszereit, valamint olyan tuti tippekben részesülhetsz, melyek elōsegíthetik gyermeked egészségének, jövōbeli táplálkozási szokásainak hosszú távon való támogatását! A workshop anyagát gyermekorvosi szaktudás támogatásával állítottuk össze, hogy a lehetō legjobb, legmegbízhatóbb információt adhassuk át nektek! 

Az est folyamán gyakorlatban készítünk el számos isteni finom bébi ételt,

melyeket mind végig tudtok kóstolni, valamint elsajátíthatjátok a legfinomabb receptúrák összeállítási tippjeit is!